BEAUTY U.K. EYESHADOW PRIMER

Ćao ekipa!

Već duže vrijeme planiram napisati ovaj post. Posvećujem ga jednom proizvodu vrijednom spomena. Radi se o primeru, odnosno bazi za sjenila za oči. Da uopće postoje baze za sjenila saznala sam u srednjoj školi kada je Essence izbacio svoju prvu bazu- I love stage.

Primijetila sam da su boje sjenila intenzivnije i dugotrajnije. Kako sam se počela intenzivnije baviti šminkanjem, bilo je potrebno nabaviti i isprobati različite dekorativne proizvode. Tako su se u mojem neseseru pronašle i baze različitih proizvođača.) Planiram napraviti i usporedbu svih baza koje posjedujem :)

Kod nas u drogerijama nećete pronaći velik izbor bazi. Jedine za koje znam da možete pronaći u recimo, Dmu jesu Essenceove baze i S-he baza koju još nisam isprobala. Mislim da prije nisu bile toliko popularne, žene su se snalazile na različite načine, ali razvojem kozmetičke industrije i širenjem trendova iz velikih zemalja koje imaju mnogo veći izbor, i kod nas se polako pune police i sve je više online trgovina koje nude izuzetno kvalitetnu šminku za dobre cijene (npr. Pink Panda).

Prije pola godine, u Kozmu sam naišla na Beauty U.K-ovu bazu za sjenila koja je tada bila snižena na 27 kn. Isprobala sam ju na ruci. Preko nje sam nanijela sjenilo koje je zaista izgledalo intenzivnije. Pokušala sam ga malo obrisati prstima, ali nije se maknulo :) Odluka je pala. Kupujem! :)

Beauty U.K. kozmetička je tvrtka koju trenutno možete kupiti u Kozmo prodavaonicama. Cijene su za svaki džep. Kvaliteta je solidna. Što se tiče njihovih sjenila, nisam osobito zadovoljna, lakovi su čisto ok, tuševi za oči također, rumenila i bronzeri su prilično hvaljeni, a ova baza mi je favorit.


Konzistencija: Tekuća (poput hidratantne kreme, vrlo se lako nanosi, ne suši se na kapcima nego se sjenilo lijepo "zalijepi" za bazu; lako se blenda)



Prednosti: 
  • Postojano na masnim kapcima do 7 sati, uz Avonov fiksator šminke i mnogo više (cijeli dan i cijelu noć). 

  • Ne izaziva reakcije (perutanje kože, alergiju, svrbež, peckanje i sl.),

  • Lako se blenda, dugo traje, ima prikladan aplikator kojim se baza lagano nanosi.

  • Ova je baza dovoljno hidratantna da bi ju koristile osobe koje imaju probleme sa suhim kapcima i perutanjem kože, ali je isto tako izvrsna solucija i za masne kapke jer dovoljno dugo drži sjenilo bez nakupljanja u pregibu i micanja sa kapaka (što je konkretno, moj problem).

 
Mane:



  •  Možda netko neće biti zadovoljan s postojanošću manjom od 24h, ali sve je to individualno i kao što sam napomenula, poželjno je koristiti fiksator. 

  • Ne prekriva nepravilnosti kože na kapcima- npr. kao kod Color tattoo ili Avonove baze, već je skoro pa bezbojna.

  • Pomalo je teško zagrabiti četkicom u tubicu, tako da ćete vjerojatno baciti ono što niste mogle zagrabiti.







I da zaključim.....

 

Iznimno sam zadovoljna ovom bazom. Od svih baza ova i Avonova su mi najdraže. Za tako dobru kvalitetu i odličnu cijenu, svaka bi je šminkerica trebala imati u svojoj kozmetičkoj torbici! Kako nemam uvijek prilike naručiti Avonovu bazu, uvijek odabirem Beauty U.K.  Što više reći? Smatram da je premalo pažnje dodijeljeno ovom fantastičnom proizvodu. Preporuke svima!

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi