Afrodita hidratantna krema s kamilicom

Pozdrav dragi čitatelji!

I danas ću pisati o njezi lica. Obzirom da su mi hladnoća koju nosi zima i vrući, suhi zrak od grijanja isušili kožu, odlučila sam isprobati Afroditinu hidratantnu kremu koja bi trebala riješiti probleme dehidrirane kože, kakva je moja.
Naime, sve one hranjive kreme s uljima mojoj koži ne odgovaraju zbog sebuma koji se potom stvara. Isto tako, nisam primijetila poboljšanja, pa nekako već godinama radije biram hidratantne kreme ili gelove.
Afroditinu kremu s kamilicom koristila sam u pubertetu i ona mi je zbilja bila jedina krema koja nije pogoršala stanje. 







Afrodita kaže:

Za osjetljivu kožu, nježno njeguje i smiruje razdražljivu kožu i kožu sklonu crvenilu. Ekstrakt kamilice i bisabolol s protuupalnim učincima ublažavaju napetosti i iritacije, kožu osjetno osvježavaju i vitaliziraju. Svakodnevnom njegom koža postaje dubinski navlažena, bez neugodnog osjećaja »zatezanja«.

Glavni atributi:




  • anti-stress
  • extra sensitive
  • za osjetljivu kožu,
  • bez parabena, silikona i vazelina
  • dermatološki testirano, hipoalergeni parfem


Uporaba: Svako jutro i navečer kremu nanesite na očišćenu i toniziranu kožu.Gdje kupiti? 
  • KAUFLAND
Ja sam svoju kupila u Dm-u po cijeni od 49,90 kn. Krema se nalazi u jednostavnoj plastičnoj posudi.  Kada otvorite poklopac, primijetiti ćete da je krema zaštićena aluminijskom folijom.
Krema je bijele boje, blaže gelaste konzistencije. Osjetiti ćete nježan miris kamilice.
Nisam primijetila nastanak novih prištića. Što se tiče sastava, kamilica je vrlo dobra za apsolutno svaki tip kože, pogotovo za osjetljivu. Analizirajući sastojke ove kreme, ono što možda nije najbolja komponenta je Decyl Oleate- otapalo, sintetički ester, omekšivač koji uzrokuje akne, te Stearyl Alcohol koji također uzrokuje akne i iritira kožu. Ostali sastojci su dobri. Ako zanemarimo ova dva sastojka, a trebali bi, jer je vrlo teško na tržištu pronaći kremu koja će zadovoljiti apsolutno sve uvjete za toliku lovu, krema je sasvim dobar proizvod koji preporučujem svima koji nemaju nekih većih kožnih problema.


Lako se razmazuje i upija. Nisam primijetila da mi zamašćuje kožu. Zaboravite na intenzivnu hidrataciju. Za to postoje serumi, maske, ampule i slični proizvodi. Međutim, slažem se sa svime što je proizvođač naveo: ona hidratizira, smanjuje iritacije i ne zateže kožu. Idealna je kao podloga za puder.










Primjedbe

  1. Smatram da afrodita ima odlicne proizvode, nisam koristila ovu kremu, ali koristim afroditin sampo za kosu i odlican mi je.

    MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se. Meni najbolje drogerijske kreme. Koji sampon koristis? :)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi