Proizvodi koji su me RAZOČARALI

Drage moje, odlučila sam vas počastiti s jednim postom koji će vam možda olakšati kupnju.
Naime, ovo su proizvodi koji meni nikako ne odgovaraju-što ne znači da vama neće odgovarati!!!

***Nije mi namjera "blatiti" proizvođače, jer svaki od tih proizvođača ima zaista odlične proizvode. Ipak, tu su se našli neki proizvodi koji su mene osobno razočarali.***

Proizvode koji ću navesti koristim više od mjesec dana, redovno, stoga smatram da su recenzije valjane.



1. AVON Advance Techniques BB balzam za kosu



"Luksuzni balzam bez ispiranja namijenjen je svakodnevnoj upotrebi. U trenu zaglađuje i pruža kosi predivan izgled, olakšavajući oblikovanje. Istovremeno osigurava intenzivnu njegu i vlasima vraća zdravlje i punoću."



Ovaj balzam za mene je potpuni promašaj. Koristila sam ga nakon svakog pranja kose šamponom koji inače koristim. Niti zaglađuje, niti pruža predivan izgled kose. Kosa je nakon njega toliko suha, bez sjaja- izgleda nekako matt, ne znam kako bi bolje opisala nego beživotna!

Što se tiče oblikovanja, upravo zbog te "čvrstine", odnosno "suhoće" , olakšava oblikovanje i da, baš imam osjećaj kao da sam stavljala pjenu, jer upravo pjena daje takav efekt, što svakako nije sjajna i lijepa kosa.















2. FARMASI Phytokeratine hair cream


"Farmasi maska za kosu dubinski hrani i njeguje kosu, koja je pretjerano tretirana. Daje kosi zdravi sjaj, smanjuje elektricitet i olakšava češljanje. Stavlja se na mokru kosu od korjena prema vrhovima i ostavlja da djeluje 5-10 min. Za ekstremno oštećenu kosu, preporučuje se da kosu lagano prosušite fenom, jer se keratin pod uticajem toplote brže vezuje za dlaku, nakon toga ponovo isperete kosu. "



Isprobala sam ovu kremu iliti "masku" za kosu na razne načine. Prvo sam ju nanosila onako kako piše- 10 minuta. Zatim sam ju isprala i posušila fenom. Zatim sam ju nanijela na pola sata i isprala.
Također sam ju nanijela na 30 min i sušila fenom te isprala vodom.
Nakon svakog ispiranja, kosa je bila mekša, no nije dala bolji rezultat od obične Cienove keratin maske po cijeni od 12 kuna. Ono što sam primijetila jest da daje bolje rezultate kada se posuši fenom pa ispire, no za cijenu od 40 kuna ne daje poseban efekt. Za tu cijenu možete naći puno, puno bolje proizvode koji će vašu kosu učiniti ljepšom.



3. Garnier Pure active micelarna voda


"U jednom potezu uklanja šminku, čisti i umiruje kožu lica. Bez potrebe za trljanjem i ispiranjem.
Osvježavajuća formula namijenjena za kombiniranu i masnu, čak i osjetljivu kožu sa nepravilnostima."

Jedna od najgorih micelarnih voda ikada... Isprobala sam ih nekoliko, ova je definitivno potpuni promašaj. Nit je sastavom dobra, niti efektom. U jednom potezu ne skida niti labelo, a kamoli maskaru (o vodootpornoj šminki da ne pričam!!)
Kožu sam iziritirala, ništa se nije skinulo... natopila sam 10ak blazinica i tek tada uspjela sve skinuti :D
Ne hvala :)


4. Eveline vitamin c serum


"Eveline XPERT C vitamsinski serum za lice je intenzivni noćni tretman koji je pogodan za svaki tip kože. Trenutno uklanja simptome umora, smanjuje bore, diskoloraciju i pigmentacijske mrlje te duboko hidratizira i regenerira kožu."


Koristila sam ga 15 dana samostalno i 15 dana uz najdražu kremu. Apsolutno nikakve promjene na koži, dapače, činilo mi se kao da mi samo pogoršava stanje- počeli su se pojavljivati miteseri i komedoni...
Ne sviđaju mi se niti  miris ni osjećaj koji ostavlja na koži.







Primjedbe

Popularni postovi